O româncă a vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia. "Dați-mi banii sau vă dau foc!”

Data publicării:
femeie cu catuse la maini
Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie de 63 de ani din România a fost arestată, după ce a încercat să jefuiască un oficiu poștal din Italia. Românca s-a dus la unul dintre ghișee și a amenințat-o pe angajata poștei cu un cuțit: "Dați-mi banii sau vă dau foc!”. Câteva minute mai târziu, femeia a fost imobilizată de polițiștii chemați în ajutor. Românca spune că a recurs la acest gest din disperare, întrucât nu mai avea bani de chirie, scrie Torino Cronaca.

Incidentul a avut loc luni dimineață, la oficiul poștal din Caluso, regiunea Piemont, Italia. Femeia de 63 de ani, de origine română, a intrat în sediul poștei cu fața acoperită de o mască de protecție. S-a apropiat de unul dintre ghișee și, cu cuțitul în mână, a amenințat-o pe angajată: "Este un jaf, dați-mi banii sau dau foc biroului!".

Într-un moment de inspirație, scrie sursa citată, angajata i-a indicat româncei un alt ghișeu, spunându-i că acolo sunt, de fapt, banii. În tot acest timp, directorul oficiului poștal a reușit să se strecoare din clădire și să cheme polițiștii, a căror secție e în vecinătatea poștei.

Românca a fost imobilizată și dezarmată. În geanta ei, polițiștii au găsit două sticle cu benzină, cu care femeia ar fi vrut să dea foc oficiului poștal. Întrebată de ce a recurs la acest gest, românca a spus că are grave probleme financiare și că nu mai avea bani nici măcar să-și plătească chiria.

Pentru fapta ei, femeia a fost arestată și transferată la secția pentru femei a închisorii din Torino.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri