Scrisoarea unui soldat a ajuns la destinaţie după 76 de ani. „Este ca si cum el s-ar fi întors la mine”

Data actualizării: Data publicării:
Angelina Gonsalves
Angelina Gonsalves. Foto: WFXT-TV

O scrisoare trimisă de un soldat american, care staţiona în Germania, către mama sa din Massachusetts, a fost livrată cu 76 de ani întârziere. Aceasta a fost găsită abia acum, într-o unitate de distribuţie a Serviciului Poştal din Pittsburgh.

Sgt. John Gonsalves, în vârstă de 22 de ani pe atunci, i-a scris mamei sale din Woburn în decembrie 1945, după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, a informat miercuri WFXT-TV, citat de The Guardian.

„Dragă mamă, am primit o altă scrisoare de la tine astăzi şi m-am bucurat să aud că totul este în regulă. În ceea ce mă priveşte, sunt bine şi mă descurc. Dar mâncarea este destul de proastă, de cele mai multe ori”, se arată în scrisoare. „Iubire şi sărutări, fiul tău Johnny. Ne vedem curând, sper”.

John Gonsalves a murit în 2015. Nici  mama lui nu se mai află în viață. Însă mesajul i-a fost distribuit fostei soţii, Angelina, pe care soldatul a cunoscut-o la cinci ani după ce a trimis scrisoarea.

"Imaginează-ți! Șaptezeci și șase de ani!”, a reacționat Angelina Gonsalves. „Nu mi-a venit să cred. Și scrisul lui de mână și tot. A fost uimitor. Este ca și cum el s-ar fi întors la mine”

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri