Povestea Olgăi, mama care și-a protejat bebelușul cu propriul trup în timpul unui atac cu rachete în Kiev

Data actualizării: Data publicării:
olga si-a salvat bebelusul cu propriul trup
O mamă din Ucraina şi-a protejat bebeluşul cu propriul trup, când o rachetă a lovit blocul din Kiev în care locuiau. FOTO: Twitter

O mamă din Ucraina şi-a protejat bebeluşul cu propriul trup, când o rachetă a lovit blocul din Kiev în care locuiau. Tânăra de 27 de ani a fost grav rănită, dar copilul abia venit pe lume a scăpat nevătămat. Şi tatăl s-a transformat în scut uman pentru familia lui.

Cu capul bandajat, pe patul de spital o tânără ucraineană de 27 de ani își ține bebelușul la piept și vorbește despre șocul prin care a trecut când explozia unei rachete în Kiev a lovit blocul în care locuia.

Este grav rănită, dar este fericită că măcar copilul pe care l-a protejat cu trupul ei a scăpat nevătămat.

Olga: "Am fost rănită la cap, sângele a început să curgă peste copil. Și nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că este sângele ei... Dmitro a luat-o. Eu țipam că este toată plină de cioburi și de sânge. Îmi spune: <Olga, e sângele tău, nu al ei>".

Nu m-a trezit explozia, m-au trezit țipetele Olgăi și zgomotul de sticlă spartă în momentul în care geamurile au fost spulberate, a spus bărbatul.

Olga: "Dimineața m-am trezit să hrănesc copilul, i-am făcut baie. Și m-am așezat să o hrănesc. Am acoperit-o la timp. Apoi Dmitro a sărit și ne-a acoperit pe amândouă".

Medicul care o îngrijește a povestit că bebelușul a scăpat nevătămat deoarece mama l-a acoperit cu trupul ei: "A acoperit copilul. Bebelușul a scăpat complet nevătămat. Dar pentru că mama ei o hrănea chiar atunci, sânii ei au fost răniți de sticlă. Avea mai multe răni adânci la frunte. Avea în jur de 25 de răni pe tot corpul, inclusiv la cap."

Dmitro: "Nu ne mai rămâne nimic decât să fim optimiști."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri