Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost externat din spital

Data actualizării: Data publicării:
Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, arată cu degetul în timpul unui discurs susținut în decembrie 2020, în timpul pandemiei de coronavirus
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu. Foto: Profimedia Images

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost externat, duminică, din spital, după ce a fost internat în ziua precedentă din cauza deshidratării, medicii spunând că este sănătos, transmite Reuters.

Știrea inițială

Premierul israelian Benjamin Netanyahu ar urma să fie externat din spital duminică, după ce testele suplimentare nu au relevat nicio problemă medicală, a anunţat biroul său, potrivit News.ro. 

Benjamin Netanyahu a fost spitalizat sâmbătă pentru suspiciune de deshidratare.

Într-un clip video publicat de echipa sa, Netanyahu le-a atras atenția israelienilor să fie atenți și să se hidrateze corespunzător în această perioadă. El a explicat că a fost la plajă, unde „a stat la soare fără nimic pe cap și fără să bea apă”, informează Politico.

„Nu e o idee prea bună”, a spus Benjamin Netanyahu. „Vă mulțumesc, în primul rând pentru grija pe care mi-o purtați și mulțumesc excelentei echipe medicale de la centrul medical Sheba, unde am fost internat. Slavă Domnului, mă simt foarte bine, dar am o rugăminte la voi - ne confruntăm cu un val de căldură în întreaga țară, așa că vă rog să stați mai puțin timp la soare și să beți mai multă apă”, a spus Netanyahu.

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost examinat la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri