Galerie Foto Prințul Harry, desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale”

Data publicării:
Prințul Harry, considerat cel mai sexy membru al unei familii regale de către cititorii revistei „People”
Prințul Harry, considerat cel mai sexy membru al unei familii regale de către cititorii revistei „People” Foto: Guliver/GettyImages

Prinţul Harry a fost desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale” de către cititorii revistei „People”. Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, căsătorit cu fosta actriţă Meghan Markle, l-a devansat în acest clasament pe fratele său, prinţul William, clasat pe locul al doilea, şi pe alţi prinţi din întreaga lume, relatează Agerpres.

printul william
Prințul William, duce de Cambridge Foto: Guliver/GettyImages

Anul trecut, prinţul Harry s-a clasat pe primul loc într-un alt sondaj realizat de revista „People”, fiind ales „cel mai sexy tată din lume”, devansând un mare număr de vedete devenite părinţi precum Ryan Lochte, Steven Yeun sau Ryan Reynolds.

Printre finaliştii incluşi anul acesta de „People” pe lista celor mai sexy principi se află prinţul Carl Philip al Suediei, în vârstă de 41 de ani, prinţul Felix al Luxemburgului, 36 de ani, şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, în vârstă de 29 de ani.

Prinţul Carl Philip, duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Născut Prinţ Moştenitor al Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. De atunci, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare.

Prince Carl Philip al Suediei
Prințul Carl Philip al Suediei Foto: Guliver/Getty Images

Următorul pe listă este prinţul Felix de Luxemburg, cel de-al doilea fiu al Marelui Duce Henri şi al Marii Ducese Maria Teresa. Prinţul Felix, născut pe 3 iunie 1984, este fratele mai mic al ducelui Guillaume, moştenitorul tronului. În prezent, prinţul Felix este al treilea pe linia de succesiune la tron.

printul felix de luxemburg
Prințesa Claire a Luxemburgului și Prințul Felix al Luxemburgului Foto: Guliver/Getty Images

Pe primele locuri s-a clasat şi prinţul Abdul Mateen din Brunei, o naţiune mică, aflată pe insula Borneo. Abdul Mateen este unul dintre cei 12 copii, 5 băieţi şi 7 fete, ai sultanului Hassanal Bolkiah, conducătorul Bruneiului. Având un tată cu o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, prinţul Abdul duce o viaţă luxoasă, zboară cu avioane private, pilotează elicoptere şi petrece mult timp pe plaje de vis, înconjurat de animale sălbatice.

printul bruneiului abdul mateen
Prințul Abdul Mateen al Bruneiului Foto: Profimedia

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri