Rușii au difuzat imagini nedatate cu Serghei Șoigu și Valeri Gherasimov, după o absenţă de două săptămâni a ministrului apărării

Data publicării:
Valeri Gherasimov și Serghei Şoigu
Valeri Gherasimov și Serghei Şoigu FOTO: Profimedia Images

Rușii au difuzat imagini nedatate cu Serghei Șoigu, după o absenţă de două săptămâni a ministrului rus al apărării, absenţă care a generat zvonuri că Kremlinul ar dori să se dispenseze de el. Ministerul apărării a publicat un video în care Şoigu apare prezidând o reuniune consacrată bugetului militar al Rusiei.

Imaginile nu sunt datate, dar ministrul apărării face referire la un moment dat la o întâlnire cu ministrul finanţelor şi care, conform agenţiilor de presă ruse, ar fi avut loc pe 25 martie, vineri.

Şoigu spune în înregistrare că aprovizionarea cu arme se desfăşoară aşa cum este prevăzut, „în pofida dificultăţilor întâlnite astăzi” ca urmare a sancţiunilor internaţionale impuse în reacţie la ofensiva din Ucraina, scrie Agerpres.

La reuniune au mai luat parte o serie de înalţi responsabili ai armatei ruse, inclusiv şeful Statului Major, Valeri Gherasimov, care similar cu Şoigu nu mai fusese văzut în public de ceva vreme.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri