Sanna Marin, fostul premier al Finlandei, divorțează

Data actualizării: Data publicării:
sanna marin si sotul la nunta cu buchet se imbratiseaza fericiti
Sanna Marin și Markus Raikkonen s-au căsătorit în 2020. Foto: Instagram

Sanna Marin, fostul premier al Finlandei, care și-a dat demisia în urmă cu o lună, a anunțat că se desparte de soțul ei, cu care este căsătorită de trei ani, scrie The Guardian.

Cei doi au anunțat pe rețelele sociale că au depus actele pentru divorț, potrivit sursei citate.

„Suntem recunoscători pentru cei 19 ani petrecuți împreună și pentru fiica noastră iubită. Vom rămâne cei mai buni prieteni”, au scris Sanna Marin și Markus Raikkonen în mesaje separate pe Instagram.

Cei doi au o fiică în vârstă de 5 ani. Ei s-au căsătorit în 2020, când Sanna Marin era deja prim-ministru al Finlandei și se confrunta cu pandemia de Covid-19. 

Sanna Marin a demisionat din funcția de prim-ministru al Finlandei la începutul lunii trecute, după ce a pierdut alegerile parlamentare.

Deși foarte tânără și carismatică, mandatul de premier al Sannei Marin nu a fost lipsit de scandaluri și controverse. Una din cele mai puternice lovituri pentru imaginea publică ei a fost apariția unui clip cu ea distrându-se la o petrecere, unde se dansa și se consuma alcool. Marin a fost acuzată inclusiv că s-a drogat la petrecerea respectivă, ceea ce a determinat-o să facă un test antidrog.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri