Situație revoltătoare: Un pasager dintr-un avion a comunicat echipajului la aterizare că are coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
jetblue

Echipajul de la bordul unei curse aeriene al companiei JetBlue s-a confruntat cu o situație revoltătoare după ce un pasager care aștepta rezultatul testului pentru coronavirus s-a aflat la avion, fără a anunța acest lucru, și a anunțat la aterizare că este diagnosticat pozitiv. El nu va mai avea voie să circule cu această companie aeriană, scrie CNN.

Pasagerul a plecat de la Aeroportul Internațional John F Kennedy și a aterizat la West Palm Beach. El nu a comunicat nimănui de la JetBlue că așteaptă rezultatele unui test de coronavirus, a declarat compania aeriană.

La sosire, pasagerul a spus echipajului că i s-a comunicat că testul a fost pozitiv.

Imediat a fost declanșată acțiunea de dezinfectare pentru zonele în care a fost prezent pasagerul, acestea fiind identificate pe baza unor imagini de pe camerele de supraveghere, a precizat Autoritatea portuară din New York și New Jersey. 

Au fost dezinfectate porți, puncte de control de securitate, puncte de check-in și chioșcuri, lifturi și toalete.

"Aceste eveniment a creat panică printre membrii echipajului, clienții și oficialii locali. Situașia putea fi ușor evitată, ca atare, acest client nu va avea voie să zboare cu JetBlue în viitor", a declarat compania aeriană într-un declarație publică.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor au solicitat persoanelor care se simt rău, celor care cred că ar putea avea coronavirus sau celor care așteaptă rezultatele testelor să evite deplasarea până când le este permis de către medici.

Aeroportul Internațional Palm Beach funcționează normal la o zi după incident, a declarat purtătorul de cuvânt, Lacey Larson. 

Toate ghidurile de sănătate au fost urmate pentru pacient și pasagerii la bordul zborului au fost evaluate, a declarat căpitanul Albert Borroto, de la Palm Beach Fire and Rescue, care a răspuns la locul faptei.

"Pasagerii din vecinătatea pacientului pozitiv au fost informați despre procedurile de monitorizare. Restul pasagerilor au primit permisiunea să plece acasă și au primit indicații ... pentru a apela la departamentul de sănătate atunci când au îngrijorări medicale privind starea de sănătate", a transmis Albert Borroto, capitan al echipei de servicii de urgență.

Nu s-a comunicat care este starea pasagerului sau locul în care este în carantină.

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri