Video Misterul avionului care a decolat cu doi piloți și a aterizat cu unul singur

Data actualizării: Data publicării:
Avion aterizat de urgență pe iarbă
Avionul CASA CN-212 Aviocar este un avion de transport ușor prevăzut cu o trapă în spate. Captură video: Twitter/WRAL

Un avion CASA CN-212 Aviocar a aterizat de urgență pe iarba aeroportului internațional Raleigh-Durham. Două persoane erau la bord când avionul a decolat, însă doar unul dintre piloți se mai afla în aeronavă atunci când a aterizat, scrie CNN.

Cadavrul unui bărbat care a ieșit în timpul zborului dintr-un avion care a aterizat vineri de urgență în apropiere de Raleigh, Carolina de Nord, a fost recuperat, potrivit autorităților.

Pilotul poate fi auzit într-o înregistrare audio de 40 de minute obținută de WRAL în timp ce cere turnului de control să îl ajute să aterizeze de urgență înainte ca cel de-al doilea pilot să sară sau să cadă din avion de la 1.000 de metri altitudine.

„Urgență, am pierdut roata dreaptă”, a transmis pilotul către turnul de control, potrivit Aerotime. „Vrem să vorbim cu Raleigh și să facem o aterizare de urgență la Raleigh”.

Aterizarea de urgență a fost surprinsă pe cameră de un pilot WRAL. Filmarea arată cum avionul alunecă pe pista de aterizare și face un cerc incomplet înainte de a se opri pe iarbă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Corpul bărbatului despre care se crede că ar fi fost copilotul avionului a fost recuperat în Fuquay-Varina cu puțin timp înainte de ora 19:00, potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor de urgență din Wake County.

Un localnic i-a alertat pe ofițerii care verificau zona că a auzit un sunet ciudat și puternic în curtea din spatele casei. Copilotul a fost identificat drept Charles Hew Crooks, în vârstă de 23 de ani, potrivit poliției din Fuquay-Varina.

Autoritățile trebuie să determine acum dacă Crooks a sărit sau a căzut din avion. Bărbatul nu purta parașută când corpul său a fost descoperit de polițiști.

Este posibil ca, în timpul zborului, Crooks să fi încercat să repare roata defectă de la trenul de aterizare atunci când a căzut din avion, dar autoritățile iau în considerare și varianta în care copilotul s-a aruncat din aeronavă în mod voluntar.

„Suntem o familie puternică și foarte iubitoare. Am rămas cu un gol pe care pur și simplu nu știm cum îl vom umple vreodată”, a spus Hew Crooks, tatăl victimei, care și-a amintit că fiul său i-a spus că „nu ar face schimb cu nimeni din lumea aceasta” cu doar câteva săptămâni în urmă.

Crooks a spus că fiul său era un instructor de zbor și că „își trăia visul”.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri