Sari la conținut

OJ Simpson va fi eliberat condiţionat

Autorităţile din Nevada au decis joi noaptea în favoarea eliberării condiţionate a fostului jucător de fotbal american OJ Simpson, după ce acesta şi-a petrecut ultimii nouă ani în spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas.

oj simpson wiki

Foto: Wikipedia

OJ Simpson a împlinit recent 70 de ani şi urmează să fie eliberat condiţionat în luna octombrie, atunci când va părăsi închisoarea din Nevada.

Juice”, aşa cum era cunoscut în perioada de glorie, a petrecut nouă ani după gratii, din totalul de 33, după ce a fost condamnat în 2007 pentru răpire şi jaf armat la un hotel din Las Vegas.

Acesta nu a fost primul său proces. El a fost achitat în 1995 pentru uciderea fostei sale soţii, Nicole Brown Simpson, şi a prietenului acesteia, Ron Goldman. „Procesul secolului”, cum a fost supranumit, a stârnit controverse aprinse în Statele Unite.

Fostul star al fotbalului american a fost descris de autorităţi drept un deţinut model la penitenciarul Lovelock, de securitate medie, aflat în deşertul Nevada.

Simpson a stat departe de probleme aici. Nu prea am auzit de el”, a spus o purtătoare de cuvânt a sistemului penitenciar din Nevada.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă