Galerie Foto ''Totul s-a manifestat într-un mod pe care nu-l pot explica cu adevărat''. Bella Hadid vorbește despre boala cu care se luptă de 15 ani

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages-1328181394
Bella Hadid nu a participat la ultimele evenimente importante de modă, inclusiv Gala Met şi Săptămâna Modei de la Paris. FOTO: Getty Images

Celebrul manechin american Bella Hadid a vorbit pe larg despre boala cronică de care suferă de 15 ani, explicând pe Instagram absenţa ei de la cele mai recente prezentări de modă haute couture, relatează AFP. Într-un mesaj însoţit de extrase din fişele ei medicale şi fotografii cu ea în timp ce se afla pe perfuzii sau era în spital, Bella Hadid a mărturisit  "suferinţă invizibilă'' cu care se confruntă din cauza bolii Lyme şi a tratamentelor îndelungate.

''Mă întorc când mă voi simţi pregătită'', a afirmat starul în vârstă de 26 de ani, unul dintre cele mai populare modele ale generaţiei sale, alături de sora ei, Gigi Hadid.

Bella Hadid a vorbit despre dificultatea de a-şi urma cariera din cauza bolii sale.
FOTO: Instagram
Bella Hadid a vorbit despre dificultatea de a-şi urma cariera din cauza bolii sale. FOTO: Instagram

Ea nu a participat la ultimele evenimente importante de modă, inclusiv Gala Met şi Săptămâna Modei de la Paris, făcându-i pe unii să se teamă de retragerea ei definitivă de pe podiumuri.

Pe numele ei adevărat Isabella Hadid, ea a menţionat deja în trecut dificultatea de a-şi urma cariera din cauza bolii sale.

''Să fiu atât de tristă şi de bolnavă dar, totodată, să am atât de mult noroc, privilegii, oportunităţi şi dragoste în jurul meu este probabil cel mai confuz lucru din viaţa mea'', a spus ea duminică.

''Totul s-a manifestat într-un mod pe care nu-l pot explica cu adevărat'', a mai spus ea, dând însă asigurări: ''Sunt bine şi (...) nu trebuie să vă faceţi griji''.

Mama şi fratele ei, de asemenea modele, suferă şi ei de această boală.

Potrivit unui studiu amplu din 2022, mai mult de 14% din populaţia lumii a suferit de boala Lyme, cauzată de o bacterie şi transmisă prin înţepătura de căpuşă.

Boala Lyme este rareori fatală, însă persoanele înţepate de o căpuşă infectată dezvoltă adesea o erupţie cutanată şi suferă de simptome asemănătoare gripei, inclusiv dureri musculare şi articulare, dureri de cap, greaţă şi vărsături.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri