Trei morți și șase răniți într-un atac armat care a avut loc într-un bar din California

Data actualizării: Data publicării:
atac armat politie
Trei morți și șase răniți într-un atac armat care a avut loc într-un bar din California. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat înarmat a început să tragă într-un bar din California, a ucis trei persoane și a rănit alte șase, a anunţat poliţia locală.

"Confirmăm că patru persoane au murit la faţa locului, inclusiv atacatorul. Şase au fost transportate la spital, cinci cu răni prin împuşcare", a precizat Biroul şerifului din comitatul Orange pe X (fostul Twitter).

Autorităţile investighează cazul ca fiind o posibilă dispută domestică între două părţi, a declarat pentru CNN o sursă din cadrul forţelor de ordine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Împuşcăturile au avut loc la Cook's Corner, un bar şi restaurant din comunitatea Trabuco Canyon, a declarat poliţia.

Statele Unite plătesc un preţ foarte mare pentru răspândirea armelor de foc pe teritoriul său şi pentru uşurinţa cu care americanii au acces la ele.

Ţara are mai multe arme individuale decât oameni: un adult din trei deţine cel puţin o armă şi aproape un adult din doi locuieşte într-o casă cu o armă.

Consecinţa acestei proliferări este rata foarte ridicată a deceselor cauzate de arme de foc în Statele Unite, care nu se compară cu alte ţări dezvoltate.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri