Trump a revenit pe Twitter după mai mult de doi ani, deși a spus că nu va mai posta pe această rețea socială

Data publicării:
Donald Trump se uită pe telefon în timpul unei recepții la Casa Albă
Donald Trump se uită în telefon în timpul unei întâlniri la Casa Albă, iunie 2020. Foto: Getty Images

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a revenit pe Twitter după peste doi ani, deși a spus că nu e interesat să mai posteze pe această rețea socială, prima sa postare de după 6 ianuarie 2021 fiind cu fotografia sa judiciară, celebrul „mugshot” care este făcut infractorilor americani în momentul în care sunt arestați. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trump nu a mai fost activ pe Twitter, anterior rețeaua sa socială preferată, din ianuarie 2021, imediat după atacul asupra Congresului SUA instigat de el și lansat de susținătorii săi după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2020. 

În postare, Trump a atașat imaginea de la închisoare alături de mesajul „Interferență electorală. Nu mă predau niciodată!”.

Fotografia sa judiciară, făcută la o închisoare din Georgia, statul în care a fost inculpat pentru interferență electorală și pentru încercarea de a răsturna rezultatul alegerilor, a fost dată publicității joi seara.

Instantaneul istoric, în care miliardarul apare cu faţa posomorâtă şi sprâncenele încruntate, este prima fotografie judiciară a unui fost preşedinte american. Acest „mugshot” a apărut instantaneu pe primele pagini ale presei americane şi a făcut înconjurul reţelelor sociale.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri