Twitter a suspendat din nou contul lui Kanye West, la 2 luni după ce a fost redeschis. Elon Musk: „Am făcut tot ce ţine de mine”

Data publicării:
kanye west
Twitter a suspendat din nou contul lui Kanye West, la 2 luni după ce a fost redeschis. Foto: Profimedia

Twitter Inc a suspendat din nou vineri contul lui Kanye West, la doar două luni după ce contul rapperului a fost redeschis, întrucât tweet-urile sale au încălcat regulile platformei de socializare, informează Reuters.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, care s-a declarat un absolutist al libertăţii de exprimare, a salutat în octombrie revenirea pe platforma de socializare a rapperului, care şi-a schimbat numele în Ye.

În cel mai recent tweet publicat joi, Musk a spus „Am făcut tot ce ţine de mine. Şi cu toate acestea, a violat din nou politica noastră împotriva incitării la violenţă. Contul va fi suspendat”.

Joi seară, Twitter a restricţionat totodată unul dintre tweet-urile lui Ye. Contul rapperului a fost suspendat la o oră după ce Musk a răspuns unui utilizator al platformei care a scris „Elon, te rog repară-l pe Kanye”, scrie Agerpres.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia.

Twitter restabilise contul rapperului înainte de preluarea Twitter de către Musk în urma unei tranzacţii de 44 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, antreprenorul a clarificat ulterior că nu a avut nicio contribuţie la readucerea lui Ye pe Twitter.

Rapperul american Kanye West, din ce în ce mai izolat după recentele sale afirmaţii antisemite, a mers mai departe joi cu remarcile sale scandaloase, mărturisindu-şi admiraţia faţă de Hitler şi determinând anularea preluării reţelei de socializare Parler, la care râvnea.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri