3 morți și 4 răniți, după ce un bărbat a deschis focul la o întâlnire a locatarilor unui bloc din Roma. „A strigat: Vă omor pe toți”

Data publicării:
atac
3 morți și 4 răniți, după ce un bărbat a deschis focul la o întâlnire a locatarilor unui bloc din Roma. „A strigat: Vă omor pe toți”. Foto: Twitter

Trei femei au fost ucise duminică de un bărbat care a scos o armă și a deschis focul la o întâlnire a locatarilor unui bloc din Roma, informează Reuters.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut în urma împușcăturilor, care au avut loc într-un bar din cartierul Fidene, unde avea loc întâlnirea.

„A intrat în cameră, a închis ușa și a strigat „Vă omor pe toți”, apoi a început să tragă”, a povestit un martor citat de agenția italiană de presă Ansa.

Alte patru persoane au fost rănite în urma atacului și cel puțin una dintre ele este în stare gravă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Suspectul este un localnic care se afla într-o dispută cu asociația de locuitori, a declarat un alt martor pentru Rai News.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri