Sari la conținut

Atac la Londra | Presă: Poliția britanică a făcut mai multe razii în cursul nopții

Poliția britanică a făcut mai multe razii în cursul nopții în Birmingham și a arestat mai multe persoane în legătură cu atacul de la Londra, relatează Sky News, citând surse anonime. De asemenea, BBC News scrie că mașina folosită în atac a fost închiriată din această zonă pe 16 martie. 

ACTUALIZARE 10.03: Un oficial de la Scotland Yard a anunțat că autoritățile au arestat șapte persoane în legătură cu atacul de la Londra. 


Zeci de ofiţeri de poliţie au descins la o proprietate de pe şoseara Hagley din Birmingham, iar forţele de ordine au închis zona timp de câteva ore. Sky News relatează că un martor care locuiește în apropiere de locul unde au avut loc raziile a spus că trei oameni au fost arestați.

„Bărbatul din Londra locuia aici. Au venit și au arestat trei oameni”, a spus martorul. 

Poliţia a anunţat că nu poate da detalii despre operaţiune, deoarece face parte dintr-o anchetă în curs

Patru oameni au murit și 40 au fost răniți într-un atac terorist ce a avut loc, miercuri, în Londra. Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că atacatorul a fost ucis după ce acesta a trecut cu mașina peste mai multe persoane pe podul Westminster, apoi a încercat să între în Parlament, aflat în apropiere. Poliția britanică tratează evenimentul drept un incident terorist.