Avertismentul microbiologilor spanioli: Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, nu sunt sigure

Data actualizării: Data publicării:
test-rapid-bioeasy
Foto: Twitter/aludISCIII

Avertisment al microbiologilor spanioli! Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, de către compania Bioeasy, nu sunt sigure. Kiturile de testare rapidă au o precizie de doar 30%, mai spun specialiștii spanioli.

Testele rapide pentru coronavirus, fabricate de compania chineză Bioeasy, nu sunt sigure, avertizează microbiologii spanioli. Madridul a comandat 340.000 de astfel de kituri, în speranţa că poate testa mai rapid populaţia pentru a afla proporţiile răspândirii pandemiei.

În momentul în care testele au fost analizate, specialiştii spanioli au aflat că acestea au o precizie de doar 30%, iar medicii nu se pot baza pe ele.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Spania a devenit a doua cea mai afectată ţară, după Italia, de pandemia de coronavirus îşi punea mari speranţe în această metodă de testare pentru a opri răspândirea pandemiei, transmte Mediafax. Virusul a ucis până acum 3.467 de oameni, iar numărul îmbolnăvirilor se apropie de 50.000.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri