"Noule An, nu vreau nimic, doar să nu-mi iei pe nimeni". După ce o tânără a scris acest mesaj pe Facebook, iubitul ei a murit subit

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta italia
"Noule An, nu vreau nimic, doar să nu-mi iei pe nimeni". După ce o tânără a scris acest mesaj pe Facebook, iubitul ei a murit subit. FOTO: Profimedia Images

La miezul nopții, de Revelion, o tânără a scris pe Facebook un mesaj pentru noul an, cerând doar ca toți cei dragi să îi rămână aproape. După câteva ore însă, iubitul ei a murit subit, scrie presa italiană.

"Dragă Anule Nou, nu-mi aduce nimic, atât timp cât nu-mi iei pe nimeni", a scris tânăra pe Facebook, ca dorință pentru 2024, scrie Corriere del Mezzogiorno.

Iubitul ei, Pierpaolo Colapinto (32 de ani), era la serviciu în noaptea de Revelion. Bărbatul era bucătar și pregătea cina de Revelion într-un restaurant din Manduria.

S-a întors acasă, a făcut un duș și, imediat după aceea, s-a prăbușit pe podea.  Iubita lui a sunat la serviciul de urgență. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat și l-au dus de urgență la spitalul "Giannuzzi" din Manduria. La scurt timp după aceea, tânărul a murit.

Încă nu se cunosc cauzele morții, urmând ca zilele următoare legiștii să stabilească ce a dus la decesul subit.

Prietenii cuplului au reacționat la moartea tânărului. "Acest 2024 nu ar fi putut începe mai rău de atât! În seara asta, un prieten drag de-ai noștri, Pierpaolo Colapinto, a murit brusc. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta, nu pot decât să transmit condoleanțe familiei", a fost unul dintre mesajele postate pe rețelele sociale.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri