Sara a fost lăsată să moară în casă. După o lună, tatăl, mama vitregă și unchiul fetiței de 10 ani au fost acuzați în Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
Sara Sharif
La peste o lună de la moartea unei fetițe de zece ani, poliția din Surrey i-a pus sub acuzare pe tatăl, mama vitregă și unchiul ei. FOTO: Profimedia Images

La peste o lună de la moartea unei fetițe de zece ani, poliția din Surrey i-a pus sub acuzare pe tatăl, mama vitregă și unchiul ei, scrie BBC.

Cadavrul Sarei Sharif a fost găsit în casă în 10 august. O examinare medico-legală a indicat că fetița suferise „răni multiple şi extinse”.

În acest dosar au fost puși sub acuzare Urfan Sharif, 41 de ani, partenera sa Beinash Batool, 29 de ani, şi fratele lui Urfan, Faisal Malik, 28 de ani.

Beinash Batool, Urfan Sharif, Faisal Malik-Sialkot at airport in Dubai - 14 Sep 2023
Mama vitregă, tatăl și unchiul Sarei Sharif au fost acuzați în Marea Britanie. FOTO: Profimedia Images

Toți au fost acuzați de moartea copilului.

Cu o zi înainte de decesul fetiței, cei trei adulți au plecat din Marea Britanie, spre Pakistan. I-au luat cu ei și pe cei cinci frați ai Sarei, cu vârste cuprinse între un an și 13 ani.

Cei trei au fost arestaţi miercuri seară pe aeroportul Gatwick, unde au ajuns venind din Dubai. Vineri dimineaţă, poliţia din Surrey a confirmat că au fost puşi sub acuzare.

Frații Sarei au fost găsiţi luni de poliţia din Pakistan în casa tatălui lui Sharif şi au fost duși într-un centru guvernamental de îngrijire a copiilor.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri