Telenovela sănătății lui Vladimir Putin continuă. Liderul de la Kremlin a fost filmat la reședința sa

Data publicării:
putin da mana cu presedintele curtii supreme - kremlin.ru

Nu există motiv de îngrijorare faţă de starea lui de sănătate. Sănătatea lui este perfectă şi totul este în regulă cu el. Uneori apare mai mult în public, alteori mai puţin. Acest lucru nu înseamnă că nu continuă să fie dependent de muncă”, a comentat Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului.

Declaraţia purtătorului de cuvânt al Kremlinului s-a adeverit. Vladimir Putin nu pare să aibă nicio problemă. Cel puţin aşa reiese din imaginile video puse la dispoziţia agenţiilor internaţionale de televiziunea de stat a Rusiei. Vladimir Putin a fost filmat în timp ce discuta la reşedinţa sa cu preşedintele Curţii Supreme de la Moscova.

Faptul că liderul rus nu a apărut în public atât de multe zile a alimentat speculaţiile la adresa stării sale de sănătate. Unele publicaţii au scris că Vladimir Putin ar fi suferit un atac de cord, altele au vorbit despre un accident vascular. Iar pe reţelele de socializare glumele s-au ţinut lanţ.

Un utilizator Twitter scrie: "Ultima oară când Putin a dispărut, Crimeea a devenit teritoriu rusesc. Probabil, acum contemplă la Alaska..".

Un alt utilizator a postat următorul mesaj: "Poate Putin s-a alăturat Statului Islamic".

"Unde este Putin?", se întreabă ruşii în timp ce liderul a dispărut de pe radar ..", scrie un alt utilizator Twitter, iar cineva i-a răspuns: "Ar trebui să-l întrebi pe Chuck, sunt sigur că are informatori în Rusia".

FOTO: kremlin.ru

Dincolo de toate aceste glume, Bloomberg scrie că dispariţia temporară a lui Vladimir Putin din viaţa publică arată faptul că Rusia s-a transformat într-o dictatură: "Episodul (n. red: dispariţia lui V. Putin) oferă suficiente dovezi care să arate că Rusia a devenit cu desăvârşire o dictatură. Niciun altfel de stat nu ar fi atât de opac şi nici cetăţenii săi nu ar fi atât de preocupaţi de liderul său”.

Recent, experţi ai Departamentului american al Apărării, care l-au analizat în detaliu pe preşedintele rus, au afirmat că acesta ar putea suferi de sindromul Asperger, o tulburare comportamentală apropiată de autism.

Oficial, Vladimir Putin, în vârstă de 62 de ani, nu a avut probleme de sănătate, în afara unor dureri de spate. Iar liderul rus profită de fiecare ocazie pentru a-şi demonstra condiţia fizică de invidiat - fie că joacă badminton, călăreşte, merge la vânătoare, zboară cu deltaplanul sau se ia la trântă într-o partidă de judo.

Iar popularitatea liderului rus continuă să crească. Tocmai de aceea, după ce imaginea sa a fost imprimată pe tricouri, bluze sau bannere, chipul lui Vladimir Putin apare acum şi pe monede. Un fierar din Ekaterinburg bate monede care au pe o parte chipul liderului de la Kremlin, iar pe cealalată mesajul: "Totul va merge pe calea cea bună".  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri