Un autocar plin cu turiști s-a rostogolit de două ori în afara unui drum de munte, în Spania. Mai multe persoane au fost rănite grav

Data publicării:
elicopter pentru transportul victimelor
Un autocar plin cu turiști s-a rostogolit de două ori în afara unui drum de munte, în Spania. Mai multe persoane au fost rănite grav. Foto: Profimedia

Un autobuz plin cu turiști care se deplasa spre o stațiune din regiunea Asturias, nordul Spaniei, s-a rostogolit de două ori după ce a ieșit în afara unui drum de munte. Mai multe persoane au fost rănite grav, potrivit serviciilor de urgență spaniole, relatează Reuters.

În autocar se aflau șoferul și alte 48 de persoane. Vehiculul a părăsit carosabilul din motive necunoscute, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.

Nicio persoană nu a fost prinsă în interior, au declarat serviciile de urgență într-un comunicat.

Doi martori au spus că autobuzul s-a rostogolit de două ori înainte de a se opri pe o parte.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că 10 persoane au fost spitalizate, șapte dintre ele cu răni grave, însă nu a mai spus nimic despre starea celorlalți pasageri.

Purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență a declarat că numărul exact al răniților nu este încă știut. Două femei au fost duse la spitale diferite cu elicopterul. Nu se cunosc detalii despre naționalitățile pasagerilor.

Imagini furnizate de poliție au arătat mai mulți turițti transportați la spital cu ambulanțe.

Autobuzul aparținând companiei ALSA parcurgea traseul dintre pitorescul oraș Covadonga și lacurile glaciare din parcul național Picos de Europa, cunoscut pentru peisajele luxuriante și fauna sălbatică bogată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri