VIDEO Bătaie generală pe aeroportul Luton, în care ar fi fost implicați și români. 11 persoane au fost puse sub acuzare

Data actualizării: Data publicării:
Bătaie generală pe aeroportul din Luton, în care ar fi fost implicați și români.
Bătaie generală pe aeroportul din Luton, în care ar fi fost implicați și români. Sursa: captura Europol/ Facebook

Poliția britanică a acuzat 11 persoane pentru violențe, după ce pe aeroportul Luton a izbucnit o bătaie generală, relatează BBC. Potrivit sindicatului Europol, au fost implicați și cetățeni români.

Românii din Londra au furat startul la „relaxare” pe aeroportul din Luton chiar înainte de a pleca spre România”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor Europol.

În imaginile postate pe rețeaua socială pot fi auzite și voci în limba română.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în lupta care a avut loc la terminalul de plecări de pe aeroport, vineri dimineață.

Cei 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani, au fost eliberați pe cauțiune sâmbătă, înainte de a fi audiați. Alte cinci persoane au fost eliberate fără a li se aduce acuzații, și o alta a fost eliberată pe cauțiune cu anumite condiții.

Un purtător de cuvânt al aeroportului s-a declarat „șocat și întristat” de aceste violențe.

„Abordarea noastră este toleranță zero față de violență și colaborăm cu poliția în desfășurarea anchetei. Ne cerem scuze pasagerilor afectați”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

 

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri