Un accident teribil produs la o petrecere de Anul Nou din India a lăsat în urmă doi morți

Data actualizării: Data publicării:
india ambulanta
Sursa foto: Profimedia Images

O petrecere de Anul Nou din statul indian Karnataka s-a transportat într-o tragedie când gazda a murit de infarct după ce a împușcat mortal din greșeală un invitat, scrie BBC.

Manjunath Olekar, în vârstă de 67 de ani, își pregătea arma pentru a trage câteva focuri la trecerea în noul an, în timpul unei petrecere pe care o găzduia la casa lui din orașul Shivamogga. În timpul pregătirilor, arma s-a descărcat și un invitat care stătea lângă Olekar a fost împușcat. Poliția investighează acest incident.

Obiceiul tragerii de focuri de armă în aer cu ocazia nunților și altor ocazii speciale este întâlnit în multe zone din India, iar deseori au loc împușcări accidentale sau decese.

Potrivit poliției, Olekar deține permis de port armă și ar fi folosit arma și în anii trecuți, pentru a marca trecerea în noul an cu focuri.

Mithun Kumar, șeful poliției din Shivamogga, a declarat pentru BBC Hindi că în timpul petrecerii de sâmbătă Olekar își încărca arma când "a apăsat din greșeală pe trăgaci", împușcându-l pe Vinay U., în vârstă de 34 de ani, un prieten al fiului gazdei. "Arma poate fi folosită doar în anumite situații, nu pentru a sărbători evenimente", a adăugat Kumar.

Vinay a fost transportat la spital după incident, însă a murit în seara zilei de 1 ianuarie.

"După incidentul de la petrecere, Manjunath Olekar a intrat în stare de șoc și s-a prăbușit", a declarat Kumar.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri