Un avion de vânătoare rusesc s-a prăbuşit peste o casă în Siberia

Data actualizării: Data publicării:
avion rusesc Su-30SM
Un avion de vânătoare rusesc s-a prăbuşit peste o casă în Siberia. Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un avion de vânătoare rusesc s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, precizând că nicio informaţie despre eventuali răniţi nu este disponibilă pentru moment, informează agenţiile de presă internaţionale.

„Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk”, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev, citat de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse, este vorba de un avion de vânătoare Su-30, care s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament.

În urmă cu o săptămână, un alt avion rusesc de tip Suhoi Su-34 s-a prăbușit peste un bloc din orașul Eisk, în regiunea rusă Krasnodar, situată în apropiere de teritoriile ocupate de Rusia în sud-estul Ucrainei. Prăbușirea aparatului de zbor a fost urmată de un incendiu de proporții. Ministerul Apărării de la Moscova a confirmat prăbușirea, spunând că era vorba despre un zbor de antrenament. Prăbușirea avionului militar Su-34 în orașul Eisk s-a soldat cu cel puțin patru morți și 25 de răniți.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri