Un avion s-a întors din drum după ce un pasager a făcut o criză de nervi pentru că și-a uitat o geantă în aeroport

Data publicării:
un pasager a facut o criza de nervi in avion
Un avion s-a întors din drum după ce un pasager a făcut o criză de nervi pentru că și-a uitat o geantă în aeroport. FOTO: Profimedia Images

Un avion cu destinația Bangkok a fost nevoit să se întoarcă de pe pistă spre poarta de îmbarcare, după ce un pasager a făcut o criză de nervi din cauza unei genți pe care a uitat-o într-un aeroport, potrivit Insider.

Zborul, cu destinația Bangkok, care plecase din Chiang Mai, a fost nevoit să se întoarcă la poarta de îmbarcare cu câteva momente înainte de decolare, după ce un pasager a devenit agitat din cauza unei genți pe care o lăsase la aeroport.

Potrivit autorităților, în timp ce avionul Airbus A320 se afla pe pistă și se pregătea pentru decolare, pasagerul a strigat că a lăsat o geantă cu obiecte de valoare, inclusiv bani, la Aeroportul Internațional Chiang Mai din Thailanda.

Într-o înregistrare video, pilotul a putut fi auzit anunțând că zborul se va întoarce la poartă pentru a debarca un pasager în interesul siguranței, adăugând că ar putea dura între cinci și zece minute, cerându-și scuze pentru întârziere.

Pasagerul în cauză poate fi văzut în filmare cum este escortat afară din avion, împreună cu alte două persoane care păreau a fi tovarășii săi de călătorie. Nu este clar dacă bărbatul a fost arestat după ce a fost scos din avion, potrivit raportului de la Newsflare via AP.

Un alt pasager care se afla la bord a declarat pentru Newsflare, prin intermediul AP, că zborul a întârziat aproximativ 45 de minute, iar bărbatul care a provocat deranjul „se plângea că geanta sa cu bani și lucruri importante înăuntru era încă la aeroport„ și că „voia să o ridice”.

„A fost foarte deranjant și nu le păsa că îi fac pe ceilalți să întârzie”, a declarat pasagerul anonim.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri