Un bărbat a crezut că se simte rău de la prea multă cafea. A primit însă un diagnostic îngrozitor

Data publicării:
analiza rmn pe creier
Foto: Profimedia Images

Un bărbat din Marea Britanie a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier după ce a avut convulsii pe care le-a pus pe seama consumului prea meare de cafea. Acum și-a revenit complet va străbate peste 200 de kilometri cu cu bicicleta în mai și încă 200 de kilometri în iunie, pentru a sărbători sfârșitul chimioterapiei, relatează The Independent.

Steve Biggin, 51 de ani, asistent de vânzări, locuiește în Sheffield cu soția sa, Anna, în vârstă de 47 de ani, și are trei copii, Lauren, 28 de ani, Mya, 24 de ani și Evan, 21 de ani. El a povestit că a început să aibă „experiențe în afara corpului” la locul de muncă, în septembrie 2021.

Simțea că „se uită prin ochii altcuiva”, dar mai târziu a aflat că, de fapt, a avut convulsii.

După două luni în care a avut de mai multe ori convulsii regulate, Steve a avut o durere de cap puternică și a mers la spital. Atunci a trăit un „șoc uriaș”, când medicii l-au diagnosticat cu o tumoare pe creier.

Steve povestește că nu și-a pierdut cunoștința din cauza convulsiilor, ci se simțea deconectat de lume.

„Nu mi-am putut explica ce simțeam. Erau aproape ca niște experiențe în afara corpului, privind prin ochii altcuiva. Puteam să comunic și să mă coordonez, dar totul părea ciudat. Am crezut că e din cauză că beau prea multă cafea și nu m-am mai gândit prea mult la asta,” a spus el.

Steve a continuat să aibă convulsii până când, în noiembrie 2021, a avut acasă o durere de cap puternică și bruscă. Acela a fost momentul în care a mers la spital.

A mers pe bicicletă în fiecare zi după ce a primit diagnosticul, ceea ce crede că l-a făcut „și mai puternic” și l-a ajutat să se recupereze după ce a fost îndepărtată cu succes tumora, anul trecut.

Acum plănuiește să meargă cu bicicleta sute de kilometri, pentru „a-și demonstra” că poate face acest lucru.

„Mersul pe bicicletă m-a ajutat să trec peste cele mai grele momente și cred că m-a ajutat să mă recuperez după operație, emoțional și fizic. Vreau să-mi demonstrez că, după toate acestea, pot finaliza cursa”, a spus Steve.

„Când voi trece linia de sosire, cred voi avea un zâmbet larg pe buze. Sincer, voi fi mândru de mine”, a adăugat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri