Un bărbat a plecat într-o vacanță și când s-a întors și-a găsit casa ocupată. Ce plan a pus la cale pentru a-l prinde pe făptaș

Data publicării:
hot
Proprietarul s-a întors dintr-o călătorie de șapte luni în Noua Zeelandă și a constatat că locuința sa din nordul Floridei fusese vandalizată. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Florida a avut parte de o surpriză când s-a întors acasă după ce a fost plecat timp de șapte luni în Noua Zeelandă. El a descoperit că locuința sa fusese spartă și că o persoană locuia acolo, transmite Insider.

Proprietarul s-a întors dintr-o călătorie de șapte luni în Noua Zeelandă și a constatat că locuința sa din nordul Floridei fusese vandalizată.

Hotărât să prindă persoana responsabilă de acest lucru, proprietarul a dormit într-un dulap cu un pistol și a așteptat întoarcerea ocupantului ilegal.

Proprietarul i-a cerut bărbatului să iasă din casă, iar cei doi s-au certat cu privire la cine deținea de fapt proprietatea.

Proprietarul casei a tras apoi un foc de armă spre ușa din față, făcându-l pe bărbat să fugă. Ulterior, el a sunat la poliție, spunând că a fost împușcat și susținând, de asemenea, că este proprietarul de drept al casei, însă a fost arestat. Mai mult, în timpul unei percheziții, s-a descoperit că avea în posesie metamfetamină și o cantitate mică de marijuana.

Bărbatul care a ocupat ilegal casa a fost acuzat pentru deținere de droguri și de violare de domiciliu. El le-a mai povestit polițiștilor că „locuia în casă de câteva luni”, adâugând că ferestrele erau deschise când a ajuns și că acea casă era nelocuită de ani de zile. 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri