Un bărbat din India a ucis un om pentru a-și înscena propria moarte. Voia să scape de închisoare pentru o altă crimă

Data publicării:
politist cu masca roz pe un drum din india
Un bărbat din India a încercat să-și însceneze propria moarte ucigând un muncitor în construcții și încercând să spună că e de fapt cadavrul său. Foto: Profimedia

Un bărbat din India a încercat să-și însceneze propria moarte ucigând un muncitor în construcții și încercând să spună că e de fapt cadavrul său. El încerca astfel să scape de un proces pentru o altă presupusă crimă, potrivit The Guardian.

Sudesh Kumar era acuzat de uciderea fiicei sale în 2018, după ce tânăra fugise de acasă.

Kumar, care a fost trimis în judecată dar nu a fost condamnat încă, a fost eliberat anul trecut din arestul preventiv din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile încercau astfel să evite focarele de COVID-19 în închisorile suprraaglomerate din India.

Poliția a găsit luna trecută un cadavru în Ghaziabad, la periferia capitalei, New Delhi, îmbrăcat cu hainele lui Kumar și având asupra sa cartea lui de identitate.

„Cadavrul a fost parțial ars, iar fața lui nu putea fi recunoscută”, a spus pentru AFP comisarul de poliție Iraj Raja.

Polițiștii au mers la casa lui Kumar și au chemat-o pe soția lui să identifice cadavrul. Femeia a spus imediat că este vorba despre soțul ei.

„Totuși, nu am fost convinși”, a spus polițistul.

În timpul anchetei, polițiștii au descoperit imagini de pe o cameră de supraveghere în care se vedea cum Kumar transportă un cadavru cu bicicleta. Bărbatul a fost apoi arestat chiar în fața casei sale.

Când ce a fost interogat, a mărturisit totul”, a spus Raja.

Kumar s-a împrietenit cu un muncitor în construcții și l-a invitat acasă la el, sub pretextul că are de făcut niște reparații. I-a dat un rând de haine ale lui cu care să se îmbrace, apoi l-a îmbătat și l-a omorât în bătaie, potrivit polițiștilor.

Raja a spus că atât Kumar, cât și soția lui au fost acuzați de crimă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri