Un copil care a furat o mașină a provocat un accident în care un om a murit și alți zece au fost răniți, în California

Data publicării:
Un băiat de 13 ani a furat o mașină și a provocat un accident
Un băiat de 13 ani a furat o mașină și a provocat un accident mortal, în California. Foto: Profimedia Images

Un băiat de 13 ani a furat o mașină și a provocat un accident în care un om a murit și alți zece au fost răniți, în Woodland, California, scrie NBC News.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16:25, în Woodland, un oraș aflat la 32 de kilometri nord-vest de Sacramento, potrivit autorităților locale.

Un ofițer de poliție a observat o mașină, care ulterior a fost confirmată ca fiind furată, condusă „neregulamentar” de un băiat de 13 ani. Agentul a încercat în zadar să oprească mașina, așa că a pornit într-o urmărire scurtă a vehiculului, a declarat Departamentul de Poliție Woodland într-un comunicat.

Urmărirea s-a încheiat cu un accident mortal, într-o intersecție. „Mașina s-a ciocnit cu alte două vehicule, provocând izbucnirea focului la două dintre ele”, se arată în comunicat.

În urma impactului, o femeie a murit, iar alte zece persoane au fost rănite, printre care și trei minori, inclusiv suspectul în vârstă de 13 ani. Victimele au fost transportate la spital.

Potrivit poliției, tânărul de 13 ani era singura persoană aflată în vehicul în momentul accidentului. Nu era clar ce a precedat urmărirea.

Poliția efectuează o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri