Video Un șofer ucrainean se oferă să tracteze înapoi în Rusia un tanc rămas fără combustibil. „Aveți idee unde mergeți?”

Data publicării:
Soldați ruși cu tanc rămași fără combustibil
Soldați ruși rămași fără combustibil. Sursă foto: captură video

Un dialog între un șofer ucrainean și câțiva soldați ruși s-a viralizat pe internet, după ce ucraineanul s-a oferit să le tracteze tancul rămas fără combustibil înapoi în Rusia.

Dialogul a fost filmat din mașina ucraineanului, care oprește lângă un tanc pe marginea drumului. Filmulețul postat pe rețelele sociale s-a viralizat imediat.

Șofer ucrainean: - Ați pățit ceva, băieți? S-a stricat?

Soldați ruși: - Am rămas fără motorină.

Șofer ucrainean: - Vă pot tracta înapoi în Rusia?

Soldați ruși: [Râsete]

Șofer ucrainean: - Aveți idee unde mergeți?

Soldați ruși: - Nu, nu. La Kiev, la naiba. Ce spun la știri?

Șofer ucrainean: - Totul e de partea noastră, vă predați și sunteți prizonieri, pentru că nu știți încotro mergeți... Am întrebat un convoi întreg, oameni ca voi: nimeni nu știa unde se află și încotro se îndreaptă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Forțele rusești se adună la marginea Kievului. Capitala, sub interdicție de circulație. Primar: Cine e pe stradă e considerat inamic

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri