Video Vladimir Putin îi laudă pe soldații ruși de pe front: „Eroii autentici ai poporului. Suntem mândri de voi”

Data publicării:
vladimir putin la masa cu documente in mana
Președintele rus a adăugat că „poporul sovietic a fost cel care a apărat libertatea țării și a întregii Europe și a lumii”. FOTO: Profimedia Images

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, îi laudă pe „eroii autentici ai poporului” care luptă în Ucraina, cu ocazia Zilei „Apărătorilor Patriei”, un omagiu adus forţelor armate, cu o zi înainte de marcarea a doi ani de la invazia Ucrainei, relatează AFP, citată de News.ro.

„Luptați pentru adevăr și dreptate, arătați curaj apărând Rusia. Voi sunteți adevărații noștri eroi ai poporului. Suntem mândri de voi. Vă admirăm curajul și marile realizări”, a declarat Putin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele rus a adăugat că „poporul sovietic a fost cel care a apărat libertatea țării și a întregii Europe și a lumii”.

„În această sărbătoare ne plecăm capetele, amintindu-ne de faptele mărețe ale părinților și bunicilor noștri, care au zdrobit nazismul. Le mulțumim din suflet și îi îmbrățișăm cu blândețe pe dragii noștri veterani. Ne vom aminti mereu că poporul sovietic a fost cel care a apărat libertatea țării noastre și a întregii Europe și a lumii. Soldații și ofițerii ruși continuă tradițiile militare cu demnitate. Știm că este greu pentru voi și vom face tot ce putem pentru ca voi să vă puteți îndeplini sarcinile care v-au fost date”, a mai spus Putin.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri