Video Florin Piersic, mesaj tranșant pentru un bețiv cerșetor care i-a întrerupt spectacolul: "Mută ursul, nu auzi că am program artistic?"

Data actualizării: Data publicării:
florin piersic cluj napoca
Bărbatul și-a așezat căciula pe treptele scenei pe care Florin Piersic susținea un spectacol. Sursa foto: captură video Tik Tok / Florin Piersic Oficial

Un cetățean turmentat a reușit să îi provoace indignarea marelui actor Florin Piersic. În timp ce susținea un spectacol în aer liber la Cluj-Napoca, artistul a fost întrerupt de un bărbat care și-a așezat șapca pe treptele scenei, în semn de cerșit. Spontan de fel, Florin Piersic a reacționat imediat: "Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?!", i-a transmis de la microfon actorul, spre amuzamentul publicului.

Scena a avut loc zilele acestea în Cluj-Napoca și a devenit virală pe rețelele sociale.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original - Florin Piersic

Bărbatul, care trecea întâmplător sau nu prin zonă, și-a așezat strategic căciula pe treptele scenei amenajate în aer liber, doar-doar marele actor va fi milos și îi va da și lui ceva de pomană. Vizibil indignat de situație, Florin Piersic a reacționat prompt:

"Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al ***** de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?! Așa-i, domnule! Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici... Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a transmis, de la microfon, Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul.

Reacțiile fanilor actorului nu au întâziat să apară la postarea de pe rețelele sociale:

"Florin Piersic are dreptul sa zică orice. Ține-l, Doamne, pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el."

"Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani, să ne încânte cu umorul lui"

"Ești o minune pe pământ!"

"Actorul meu preferat! Dumnezeu să vă binecuvanteze cu multă sănătate și la cât mai mulți ani!"

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri