Infractor condamnat la închisoare, tras pe dreapta în trafic la Timișoara. Bărbatul a reușit să scape chiar de sub nasul polițiștilor

Data publicării:
politist-politie-rutiera-control-trafic-FB
Fugarul a demarat în trombă în momentul în care polițiștii voiau să îl încătușeze. Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un bărbat de 35 de ani, căutat pentru a fi arestat, a fost tras întâmplător pe dreapta pentru un control de rutină în trafic, la Timișoara. Exact în momentul în care polițiștii se pregăteau să îl încătușeze, șoferul a demarat în trombă și s-a făcut nevăzut. Ca să-l oprească, agenții au tras și un foc pe armă în plan vertical, scrie Timiș Online. Infractorul este în continuare în libertate.

Incidentul a avut loc miercuri, pe un bulevard din Timișoara. Polițiștii făceau un filtru în trafic, când l-au tras pe dreapta pe bărbatul de 35 de ani, care s-a dovedit a fi căutat de autorități pentru a fi arestat.

"La data de 16 august 2023, poliţiştii Secției 1 Timișoara au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce polițiștii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

A urmat o cursă nebună pe șoselele din oraș.

"Întrucât bărbatul nu a răspuns la somațiile polițiștiilor de a opri autoturismul, aceștia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuțiu. În urma folosirii armamentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. Bărbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul în curtea unui imobil", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Ca să scape de oamenii legii, fugarul a abandonat autoturismul în curtea imobilului, a dat jos numerele de înmatriculare ale mașinii și s-a făcut nevăzut. Oamenii legii au împânzit zona în care șoferul a fost văzut ultima dată și fac verificări pentru a da de urma acestuia, mai transmite sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri