Video O ambulanță aflată în misiune a fost lovită de un autoturism și proiectată într-un autobuz, în Galați

Data actualizării: Data publicării:
Accident-ambulanta
Autoturismul nu a acordat prioritate ambulanței din Galați. Foto: Captură video

O ambulanță care avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune a fost lovită de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, într-o intersecție din Galați. Ambulanța s-a răsturnat în urma impactului și a fost proiectată în alte vehicule, printre care și un autobuz.

O persoană care se afla în ambulanță a fost rănită în urma accidentului, informează Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia dintre bulevardul George Coşbuc cu strada Tecuci. Au fost implicate un număr de 5 autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Judeţean Ambulanţă Galaţi, trei autoturisme şi un autobuz. În urma acestei eveniment rutier, autospeciala de la Ambulanţă s-a răsturnat şi a fost rănită uşor o persoană din aceasta", precizează IPJ Galaţi.

Traficul rutier în zonă a fost blocat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri