O asociație de vânătoare se laudă pe Facebook cu „doi căpriori superbi împușcați”: „Asta e grija, pasiunea și dăruirea noastră”

Data publicării:
Căpriori uciși de vânători, în Alba
Căpriori uciși de vânători, în Alba. Foto Facebook/ AJVPS Alba

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din județul Alba se laudă pe Facebook cu „doi căpriori superbi împușcați”. Reprezentanții asociației susțin că „asta e grija” personalului său, pe care îl și felicită.

„Doi căpriori superbi împușcați astăzi. Acesta este potențialul nostru cinegetic și asta este grija, pasiunea și dăruirea personalului nostru tehnic de specialitate! Felicitari!”, scriu cei de la AJVPS Alba.

În fotografiile atașate postării sunt cei doi căpriori uciși pe o pajiște.

Oamenii care au văzut mesajul și fotografiile publicate pe pagina de Facebook a asociației au comentat și le-au atras atenția acestora că uciderea unor animale nu este un motiv de laudă.

„Asta e pasiune și grijă când omori un animal?”, a scris unul dintre cei care au comentat la postarea asociației de vânătoare, în timp ce unul dintre vânători a răspuns că „au coarnele..trofeul neregulat...problemă genetică sau alte motive...păcat sa transmită la alte generații”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri