O mașină a spulberat o căruță nesemnalizată, în Galați. Un tânăr a murit, iar un altul a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
Interventie-SMURD-pompieri-accident-raniti-1536x1024
Foto: ISU

Un tânăr a murit, iar un adolescent a ajuns la spital după ce căruța în care se aflau, care nu era semnalizată, a fost lovită de o mașină, pe un Drum Național din Galați.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a decedat şi un tânăr de 15 ani a fost uşor rănit după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de un autoturism, pe drumul naţional 26, în afara localităţii Tămăoani, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 că pe drumul naţional 26 a avut loc un eveniment rutier.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminarii au stabilit faptul că un bărbat de 55 de ani, din localitatea Băneasa, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, în afara localităţii Tămăoani, având direcţia de deplasare către oraşul Târgu Bujor, la km 28+800 m, a lovit cu partea din faţă a autovehiculului partea din spate a unui atelaj hipo, nesemnalizat pe timp de noapte, tractat de un cal. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul unui bărbat cu vârsta de 27 ani, conducătorul atelajului, şi rănirea uşoară a unui adolescent de 15 ani, ocupant al atelajului, ambii domiciliaţi în satul Stoicani, comuna Folteşti. Minorul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru Copii 'Sfântul Ioan' Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi, potrivit Agerpres.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil şi chiar dacă rezultatul testului alcoolscop a fost negativ, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, mai arată sursa citată.

În zona producerii accidentului rutier, traficul a fost restricţionat pe timpul efectuării cercetării la faţa locului.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri