Video Percheziții în două saloane de masaj erotic din județul Arad. Angajatele erau prostituate, iar clienții erau drogați

Data publicării:
femeie face masaj unui barbat
Cele 11 angajate ale saloanelor de masaj erotic practicau, de fapt, prostituția și le vindeau și droguri clienților. Foto cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Au fost percheziții, joi dimineața, în două saloane de masaj erotic din județul Arad. În spatele zidurilor, oamenii legii au descoperit un adevărat bordel, scrie Special Arad. Cele 11 angajate practicau, în realitate, prostituția și, în plus, spun anchetatorii, le vindeau și droguri clienților. În total, 21 de persoane vor fi duse la audieri.

Vizate de ancheta procurorilor sunt două grupări organizate, specializate în proxenetism și efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv. Acționau, spun procurorii, încă din vara anului 2021, în zona de vest a României.

"Sub paravanul a patru societăţi comerciale, au fost constituite două grupuri infracţionale organizate, specializate în comiterea infracţiunilor de proxenetism, în variantele înlesnirii practicării prostituţiei şi tragerii de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către un număr de 11 persoane de sex feminin", se arată în comunicatul DIICOT.

Potrivit jurnaliștilor de la Special Arad, totul se desfășura în două saloane de masaj erotic din Arad și din comuna Vladimirescu, unde cele 11 femei erau angajate. Pe lângă partidele de sex, clienții erau momiți și cu droguri contra cost. 

În total, oamenii legii au făcut joi 13 percheziții domiciliare, atât pe raza județului Arad, cât și în Timiș. 21 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara, în acest dosar.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri