Video&Foto Peste 120 de doze de heroină, oprite de la comercializare. Urmau să fie vândute consumatorilor de droguri cu 100 de lei bucata

Data publicării:
droguri bani traficanti prinsi
Polițiștii au descoperit 12 grame de heroină, dar și bani cash. Sursa foto: DIICOT

Trei bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce voiau să vândă droguri. Cei trei, originari din București, închiriaseră un apartament în Iași și, cu complicitatea dealerilor locali, plasau "marfa" pe piață. Vindeau doza de heroină cu 100 lei sau gramul cu sume curprinse între 500 și 700 de lei.

Flagrantul a avut loc marți, pe raza municipiului Iași. În urma percheziției făcută în apartamentul închiriat de cei trei bucureșteni, oamenii legii au descoperit heroină ascunsă într-un tub de hârtie igienică, deasupra unor țevi.

Potrivit anchetatorilor, din cantitatea de 12 grame descoperită în locuință, traficanții de droguri putea porționa și ambala peste 120 de doze destinate vânzării. Totodată, au fost găsiți și bani cash: 6.400 de lei și 100 de euro.

"Din cercetări a rezultat faptul că inculpații s-au asociat cu dealeri locali din Iași, în vederea comercializării heroinei (...) Au vândut heroina cu prețul de 100 lei pentru o doză sau cu sume cuprinse între 500 și 700 lei pentru un gram", se arată în comunicatul DIICOT.

Sursa foto: DIICOT
Sursa foto: DIICOT

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc și urmează să ajungă în fața unui judecător de la Tribunalul Iași cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri