Galerie Foto Șase oameni au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un tir încărcat cu autoturisme, condus de un bulgar

Data publicării:
colaj accident caras-severin
În mașina condusă de tânărul de 22 de ani erau și 5 pasageri, toți din Dolj. Sursa foto: colaj radioresita.ro

Accident cu victime, luni seara, în Caraș-Severin. Șase persoane, printre care două fete de 7 și 15 ani, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un tir încărcat cu autoturisme, condus de un cetățean bulgar. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 ani din Dolj, scrie Radio Reșița.

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 23:40, pe DN6, în localitatea Cornea, județul Caraș-Severin. În mașina condusă de tânărul de 22 de ani se aflau 5 pasageri, toți din Dolj.

"Din primele cercetări, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din judeţul Dolj, conducea un autoturism cu capacitatea de 7 locuri, pe DN 6, la km 406, din direcţia Orşova către Caransebeş, pe un drum în aliniament a întrat în coliziune lateral-stânga cu un ansamblu de vehicule format din cap-tractor şi semiremorcă, condus din sens opus de un cetăţean bulgar", au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În urma impactului, șoferul autoturismului, dar și pasagerii lui au ajuns la spital.

"A rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 22 de ani şi a 5 pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un tânăr de 21 de ani, o tânără de 18 ani, o femeie de 34 de ani şi două minore de 7 şi 15 ani", au transmis polițiștii pentru sursa citată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul fiind 0. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: radioresita.ro
Sursa foto: radioresita.ro

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri