Drum spre litoralul Mării Negre în ritm de melc: 45 de maşini pe minut intrau pe Autostrada Soarelui miercuri dimineaţă

Data publicării:
rutierLitoral

Distracţia de la malul mării a avut un preţ greu de plătit: stresul din trafic. Ambuteiajele şi radarele poliţiei le-au dat de furcă şoferilor: s-au format cozi de kilometri pe Autostrada Soarelui atât la staţia de taxare din Feteşti, cât şi în zona Podului Agigea. 40 de şoferi au fost sancţionaţi după ce au depăşit viteza legală, iar la intrarea în Constanţa, şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier.

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul uneia dintre maşinile implicate în accidentul auto a sărit pe şosea. Drumul a fost acoperit de bucăţi din caroserie, roţi şi componente ale cutiei de viteze. Din fericire, toţi cei implicaţi în accident au scăpat cu viaţă.

Aceasta a fost doar unul dintre punctele unde traficul s-a blocat. Lucrările de consolidare realizate la Podul Agigea au fost un alt obstacol greu de depăşit. Cozi de până la patru kilometri s-au format până spre intrarea în Constanţa.

De altfel, aglomeraţia pe Autostrada Soarelui s-a format încă de la primele ore ale dimineţii: în fiecare minut, intrau pe şosea câte 45 de maşini. Din cauza numărului mare de autoturisme, la staţia de taxare de la Feteşti s-au format cozi de trei kilometri.

Poliţiştii au monitorizat din aer traficul, iar de la sol, echipaje cu aparate radar i-au oprit pe vitezomani. Aproape 40 de şoferi au fost amendaţi, iar unul dintre ei, care conducea cu 190 de kilometri pe oră, a rămas fără permis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri