LA VOLAN. Suzuki Jimny, disponibil pe piața din România

Data publicării:
suzy-1

Alegerea unui model Suzuki Jimny ar trebui să fie simplificată de apariţia noii cutii de viteze. Cu patru trepte cuplate motorulului care este realizat integral din aluminiu, micuţul model japonez va oferi de acum înainte posibilitatea că cel de la volan să schimbe modul în care funcţionează tracţiunea chiar şi din mers, prin simplă acţionare a unui buton aflat pe consola centrală.

Prin apăsarea butonului de cuplare a roţilor din faţă se activează o funcţie specială, ideală pentru suprafeţele de teren accidentat drepte, cum ar fi drumurile forestiere sau cele acoperite cu pietriş. Când e nevoie de un plus de forţă pe teren şi mai accidentat, este necesară cuplarea diferențialului, care se face prin aceeaşi metodă simplă.

Sub capotă se găseşte acelaşi propulsor pe benzină de 1.328 centimetri cubi, care propune un consum mediu de 7,1 litri.

Jimny este construit pe o platformă tot-teren solidă. Şasiul din trei secţiuni menţine stabilitatea, iar suspensia foloseşte arcuri elicoidale şi amortizoarele poziţionate separat.

Începând cu această luna, versiunea lui Suzuki Jimny cu transmisie automată poate fi comandată de la un preţ de pornire de 16.390 de euro, cu TVA inclus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri