Sari la conținut

VW Tiguan în versiune mărită, disponibil în România. Cât costă cel mai ieftin

Volkswagen Tiguan Allspace a ajuns și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune a SUV-ului german are un preț de pornire de 26.067 de euro cu TVA, scrie Automarket.ro.

8

Noul SUV pregătit de germani poate fi comandat într-o variantă cu 7 locuri și este poziționat între versiunea „normală” a lui Tiguan și Touareg. Spre deosebire de un Tiguan normal, varianta Allspace este mai lungă cu 21.5 centimetri și are un ampatament mai generos cu 10.5 centimetri. 

În configurația cu cinci locuri, Tiguan Allspace oferă un portbagaj cu un volum de 760 de litri (+145 de litri față de un Tiguan normal). Dacă preferați șapte locuri în locul portbagajului mărit, prețul opțiunii este de 600 de euro. 

Cel mai accesibil Tiguan (versiunea Trendline, 26.067 de euro) folosește motorul pe benzină de 1.4 litri TSI de 150 de cai putere cuplat la o cutie manuală cu șase rapoarte.

Vârful de gamă ajunge la 40.655 de euro și este echipat cu o unitate de 2.0 litri TDI care dezvoltă 240 de cai putere. Nu lipsesc de pe această echipare sistemul de tracțiune integrală și transmisia DSG.

Pe aceeași temă

O nouă șansă pentru diesel

Cei de la Bosch spun că motoarele diesel pot „trăi" liniştite fără teama de fi interzise pe străzi, grație unei noi...