(P) ASUS ExpertBook B1 B1400 și SimPro Dock 2: împreună pentru versatilitate spectaculoasă

Data actualizării: Data publicării:
B1400_poza 1

Startup-urile, firmele în dezvoltare și companiile de orice mărime au nevoie de echipamente specializate construite pentru exigențele mediului de afaceri care eficientizează fluxurile de lucru pentru a crește productivitatea. ASUS ExpertBook B1 B1400 este un laptop foarte portabil și puternic configurat pentru afaceri, care împreună cu stația de docare SimPro Dock 2 face o echipă imbatabilă când vine vorba de versatilitate și ușurință de utilizare.

Mediul business are nevoie de echipamente care pe lângă performanța necesară trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor legate de fiabilitate, durabilitate, configurare și, bineînțeles, securitate, cerințe la fel de importante.

Orice perioadă de inactivitate se traduce în costuri neprevăzute, motiv pentru care laptopurile ASUS și echipamentele de business sunt construite și testate după cele mai riguroase standarde din industrie și beneficiază suplimentar de suport 24/7, garanții extinse și numeroase protecții care au un singur scop: să te lase să te concentrezi pe proiectele importante, nu pe hardware-ul pe care îl folosești.

ASUS ExpertBook B1 B1400: un laptop de business construit să performeze

Ținând cont de cerințele enumerate mai sus, inginerii ASUS au proiectat modelul ExpertBook B1 B1400 pentru a fi portabilul perfect pentru mediul de afaceri.

Asta înseamnă performanțe uriașe într-un corp compact de 14 inch și o greutate de doar 1.45 kilograme, rezistență de grad militar și multiple opțiuni de configurare și personalizare în funcție de profilul afacerii tale.

ASUS ExpertBook B1 B1400 dovedește că un laptop de business poate fi și atrăgător vizual, lucru posibil datorită marginilor NanoEdge de doar 6.4 mm ale ecranului, care conferă un raport ecran-corp de 84%.

Componentele de ultimă generație folosite de ASUS includ până la 48 GB RAM, stocare hibridă HDD + SSD de până la 3 TB, procesoare Intel până la Intel Core i7 din generația 11 și opțional plăci video dedicate NVIDIA MX330. Toate acestea sunt monitorizate activ de tehnologia ASUS Intelligence Performance, care gestionează performanțele folosind până la 5 senzori inteligenți și care oferă utilizatorului posibilitatea de alege între trei profile de lucru: Performant, Echilibrat sau Silențios.

Un laptop de business trebuie să ofere posibilități de conectare superioare, și ASUS ExpertBook B1 B1400 vine cu un număr surprinzător de porturi de intrare/ieșire pentru un portabil de 14 inch: USB Tip-A, USB Tip-C, HDMI, Thunderbolt 4.0, Ethernet și cititor de carduri SD, la care se adaugă conexiuni fără fir WiFi 6 asistate de ASUS WiFi Master pentru conectare automată la sursa cu cea mai bună de semnal.

De securitate și protecția datelor se ocupă mai multe sisteme dedicate care includ un senzor de amprentă integrat în butonul de pornire, o cameră web cu scut fizic, un modul TPM 2.0 și o cheiță de securitate fizică Kensington.

Tot pentru siguranță, carcasa lui ExpertBook B1 B1400 a fost proiectată să reziste la șocuri, extreme de temperatură, umiditate și praf, trecând fără probleme cel mai strict standard din domeniu, MIL-STD-810H, folosit și pentru testarea echipamentelor armatei americane.

Unitatea de docare ASUS SimPro Dock 2: conectare multiplă cu un singur cablu

Imaginează-ți versatilitatea oferită de o stație de docare care îți permite conectarea laptopului într-o secundă la toate perifericele de care ai nevoie când ajungi la birou, folosind un singur cablu. Ei bine, nu trebuie să îți folosești imaginația pentru că ASUS SimPro Dock 2 oferă deja această funcționalitate.

Cu un singur cablu USB Tip-C poți conecta la laptopul ExpertBook B1 B1400 până la patru afișaje externe, inclusiv un afișaj 8K, la rețeaua Gigabit Ethernet și o mulțime de periferice la viteze ridicate de până la 40 Gbps prin conectori Thunderbolt 3 sau USB Tip-A și Tip-C. Te vei putea, de asemenea, autentifica securizat în aplicațiile compatibile Smart Card.

Toate această versatilitate spectaculoasă vine într-un pachet foarte compact care permite maximizarea spațiului de lucru. SimPro Dock 2 suportă și conectarea unei perechi de căști sau microfon extern, este compatibil cu afișaje externe moderne, cu conector HDMI 2.0 sau Display Port 1.4, dar suportă și dispozitive mai vechi cu conector VGA, încă folosite de multe companii.

Sursa de alimentare a lui SimPro Dock 2 permite chiar alimentarea directă a laptopurilor compatibile, până la 120 W, prin același cablu folosit pentru conectare.

ASUS SimPro Dock 2 este însoțit și de un software util care permite copierea automată a MAC-ului plăcii de rețea a laptopului, ca să nu pierzi timpul cu reconfigurarea acestuia pentru acces la rețelele securizate de la birou.

Împreună cu ExpertBook B1 B1400, SimPro Dock 2 definește un nou standard de versatilitate și ușurință de utilizare portabilă, care te scapă de cabluri și adaptoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri