Facebook lansează o nouă opțiune

Data actualizării: Data publicării:

Facebook continuă să lanseze noi opțiuni inspirate din caracteristicile oferite de alte rețele de socializare.

World Cup, Ebola top Facebook sharing list

Gigantul online a lansat o nouă opțiune, inspirată de la rivalii de la Snapchat - le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea cadre/chenare pentru imagini, scrie Engadget.

În ultimele luni Facebook a adăugat mai multe caracteristici inspirate de aplicația care are drept mascotă o fantomă și pare că nu se va opri aici. Noua opțiune, Camera Effects Platform, permite utilizatorilor să creeze propriile cadre/rame pentru fotografii și videoclipuri. Astfel, veți putea publica orice cadru doriți pe pagina dumneavoastră, după ce Facebook v-a aprobat creațiile, mai scrie Engadget. Ulterior puteți urmări date despre câte persoane au folosit creația dumneavoastră.

Noul instrument nu se adresează neapărat utilizatorilor individuali cât vizează paginile de afaceri sau persoane care planifică un eveniment, cum ar fi o nuntă sau o petrecere. În esență, vă doriți ca alții să vă folosească cadrele, la fel ca geofiltrele personalizate de pe Snapchat.

Puteți începe să creați cadre/rame aici, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dumneavoastră de Facebook și urmați pașii de pe acea pagină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri