(P) Curs gratuit de Web Design la LINK Academy în București

Data actualizării: Data publicării:
la-fullhd

Învățați cele mai populare tehnici de web design folosind Photoshop și HTML&CSS. Pregătiți-vă pentru o activitate creativă pe calculator și faceți primul pas către o carieră de web designer de succes.

Sunteți o persoană talentată, creativă și interesată de trendurile și tehnologiile moderne? Atunci web designul este primul lucru pe care trebuie să-l învățați ca să pășiți în lumea IT și pe drumul către un job căutat și foarte bine plătit.

Ca să frecventați acest curs gratuit, nu aveți nevoie de niciun fel de cunoștințe prealabile, ci doar de hotărârea voastră de a vă familiariza cu unul dintre cele mai interesante joburi de azi! Având în vedere că numărul de locuri este limitat, trebuie să vă înscrieți cât mai repede prin intermediul formularului aflat în continuarea acestei pagini.

Cursul începe pe 6 octombrie și se va desfășura în laboratoarele LINK Academy din București dotate cu cel mai modern echipament.

Ce veți învăța?

Prin muncă practică veți asimila bazele web designului – veți învăța bazele Photoshop și HTML&CSS. Și cel mai sigur, veți învăța de la profesioniști cu o experiență vastă, vă veți bucura de atmosfera excelentă de la cursuri și vă veți îndrăgosti de web design!

Coordonatorii cursului sunt profesori apreciați de la LINK Academy - Alexandra Bardan și Radu Gașler. Cu Alexandra veți învăța Photoshop, iar cu Radu, HTML&CSS. Datorită cunoștințelor din acest domeniu, veți obține o imagine clară asupra lumii dinamice a web designului.

Acest curs este o șansă excelentă de a păși complet gratuit în promițătoarea lume IT. Perfecționarea v-o puteți continua la departamentul Web Design la LINK Academy, unde veți dobândi toate abilitățile care vă vor pregăti pentru o carieră de succes în web design. Perfecționându-vă la acest program veți avea șansa să dobândiți experiență în cadrul LINK Academy DesignStudio, să obțineți recomandări de la companii de renume și să stabiliți legături cu clienții din țară și din regiune. Dovada sigură a expertizei voastre va fi certificatul apreciat Adobe pe care îl puteți obține după școlarizare.

Și acestea sunt doar câteva dintre beneficii, mai multe detalii despre experiența școlarizării și angajării aflați de la numeroșii cursanți mulțumiți de la LINK Academy!

Înscrieți-vă cât mai repede, numărul de locuri disponibile este limitat

Cursul se va desfășura în săli de clasă dotate cu echipament modern de la LINK Academy (Str. Academiei Nr. 28-30, Et. 6, Excelsior Center).

Numărul de locuri disponibile pentru frecventarea acestui curs gratuit este strict limitat, doar cei înscriși vor fi contactați. De aceea, trebuie să reacționați imediat și să vă înscreți cât mai rapid ca să vă asigurați locul.

Aplică prin intermediul acestui formular online până în 30 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri