Sari la conținut

Un bărbat din Galați a fost amendat după ce a jignit un poliţist pe Facebook

Un bărbat din Galaţi a primit o amendă în valoare de 200 de lei pentru că a jignit un poliţist pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Galaţi afirmând că sancţiunea a fost aplicată conform prevederilor legale, scrie News.ro.

Popular Smart Phone Apps Of 2016

Foto: Gulliver/Getty Images

Bărbatul s-a plâns pe Facebook că este victima unui abuz, după ce a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei pentru jigniri aduse unui poliţist pe reţeaua de socializare.

De altfel, el a şi postat ulterior o fotografie a  procesului verbal pentru a-şi susţine afirmaţiile. "În data de 14.01.2018 a postat un comentariu pe Facebook cu referire la un poliţist din cadrul Secţiei 3 Poliţie în care îi aducea acestuia injurii « un bou de poliţist de la a 3-a, îl cunosc şi ştiu ce spun»". Vă mulţumesc că m-aţi înţeles", a relatat el pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi confirmă faptul că bărbatul respectiv a fost amendat după ce a adresat injurii unui poliţist pe Facebook, iar sancţiunea i s-a aplicat conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare, sancţiunile prevăzute fiind de la 200 la 1.000 de lei.

"Este vorba despre un bărbat care a fost amendat pentru injurii, sancţiunea aplicată fiind în cuantum de 200 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.