Avertismentul lui Victor Hănescu pentru Simona Halep: Mulţi ajung în top, puţini se menţin

Data publicării:
t 31AUG13 9618 halep pete-1

„Mulţi jucători au trecut prin faza asta în care este ea. Poate şi eu, când jucam sferturi la Roland Garros, eram locul 26 în lume, dar treaba este că mulţi jucători se opresc la stadiul ăsta de a face un an, maxim doi şi dacă ne uităm la jucătorii de top ei reuşesc să păstreze această formă mai mulţi ani”, a spus Victor Hănescu.

În vârstă de 32 de ani, Hănescu a avertizat-o pe Halep că în carieră va mai avea parte şi de momente nefaste.

„Se pare că momentan joacă puţin dintr-un avânt tineresc şi o foarte mare încredere. Într-o carieră de sportiv mai apar momente grele şi cu siguranţă meciuri pierdute, o accidentare şi mereu revenirea este dificilă, dar sunt sigur că Simona va găsi resursele să stea în top şi să facă performanţă”, a continuat Hănescu.

Simona Halep luptă in aceste zile la Sofia pentru cel de-a şaselea titlu WTA din carieră,

„Sunt mai încrezătoare acum, după ce am câştigat toate cele trei meciuri din grupă, şi nici nu am pierdut niciun set. În semifinale voi avea o adversară puternică şi vreau doar să pot evolua cât pot eu de bine, să fiu concentrată, să îmi fac jocul, să fiu agresivă şi să lovesc mingea cât mai bine. Va fi un meci dificil, nu numai fizic, ci şi mental”, a declarat sportiva.

Dacă va câştiga titlul la Turneul Campioanelor de la Sofia, Simona Halep ar putea urca până pe locul 11 în lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri