Bokila s-a întors la Petrolul, dar nu vrea să rămână. El ar putea ajunge la Terek Groznîi, împreună cu Grozav

Data publicării:
JEREMY BOKILA 5486832-Mediafax Foto-Laurentiu Mich

„Cazul a ajuns la FIFA. Am aşteptat atât de mult timp un răspuns pentru că nu am ştiut ce să fac, iar cei de la FIFA mi-au transmis să mă întorc la Petrolul, să vin şi să rezolv problema şi să văd la ce numitor comun putem ajunge”, a declarat fotbalistul.

Atacantul care a marcat 16 goluri în sezonul trecut din Liga 1 s-a prezentat chiar şi în cantonamentul echipei înaintea meciului cu Swansea, însă sunt şanse mici să rămână la Petrolul.

Clubul ploieştean a primit o ofertă de 1,7 milioane de euro pentru transferul său la Terek Groznîi, unde ar urma să fie din nou coechipier cu Gicu Grozav.

„Nu pot spune că nu vreau să mă întorc, dar iau în calul mai multe lucruri. Cred că e timpul să întorc pagina şi să merg mai departe, pentru că nu ştiu cum vor reacţiona suporterii când mă vor vedea din nou pe gazon”, a mărturisit Bokila.

Acesta şi-a reînnoit promisiunea faţă de suporterii petrolişti: nici măcar mirajul UEFA Champions League nu l-ar face să accepte o ofertă de transfer la Steaua.

„Mulţi şi-ar dori să joace în Champions League şi la Steaua, dar nu e un capăt de drum. Poţi să mergi şi la alte echipe şi să joci în Champions League. Eu le-am promis fanilor Petrolului că nu voi merge la Steaua”, a spus congolezul.

A fost trecut pe lista UEFA

Chiar dacă nu s-a mai prezentat la echipă de la sfârşitul pregătirii de vară, Bokila a fost trecut pe lista UEFA şi teoretic ar avea drept de joc împotriva galezilor de la Swansea.

Meciul Petrolul – Swansea, din play-off-ul Europa League, se dispută în această seară, de la ora 20.30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Deţinătoarea Cupei României are şanse minime de calificare, după ce a pierdut primul meci cu scorul de 5-1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri