Chelsea-Steaua se joacă sold-out. Steliștii au exersat loviturile de departajare

Data publicării:
penalty 20rusescu-54853

Tribunele stadionului de pe Stamford Bridge vor fi pline în această seară.

Victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională de săptămâna trecută i-a făcut și pe fanii trupei din Ghencea să-și dorească să meargă în număr cât mai mare la meciul retur. Chiar dacă numărul de bilete alocat susținătorilor Stelei a fost numai de 3.000, aceștia au încercat să-și procure tichete și din rândul celor rezervate exclusiv englezilor, informează Digi Sport.

Reghecampf a pregătit penalty-urile

Roș-albaștrii pornesc returul cu Chelsea, din optimile Europa League, cu un avantaj minim avantaj, dar antrenorul Stelei n-a pregătit întâlnirea pornind de la acest aspect.

Laurențiu Reghecampf este convins că englezii vor evolua altfel pe propriul teren, dar spune că nici elevii săi nu se vor lăsa mai prejos.

„N-am venit la Londra ca să lăsăm adversarul să joace. Vom încerca să câștigăm și meciul retur”, a spus el.

La antrenamentele premergătoare duelului cu englezii, inclusiv la antrenamentul oficial de miercuri seară, Chipciu și colegii săi au exersat loviturile de departajare, așa cum s-a întâmplat și înaintea meciului cu Ajax de la București.

„Nu ştiu ce a făcut Chelsea, dar noi am exersat penalty-urile”, a spus Reghecampf.

Steliştii s-au impus de fiecare dată când au ajuns la penalty-uri în competiţiile europene:cu Ajax, în acest sezon, cu Grasshoper (2010-2011), cu Valencia (2004-2005) - toate în Europa League/Cupa UEFA şi cu FC Barcelona (1985-1986), în finala Cupei Campionilor.

Meciul Chelsea-Steaua este transmis în direct, de la ora 22:00, de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri