INTERVIU „Jurnal pentru copii”. Mihai Stoica, despre pasiunile sale: „Îmi plac câinii, dar nu ăia roșii”

Data publicării:
meme-3

Vreau să vă spun că am auzit multe lucruri despre dumneavoastră, chiar de la tatăl meu, care este stelist. Dumneavoastră cum vă descrieți?
Sunt foarte tânăr și nu am trăit așa de mult încât să îmi fac o caracterizare, așa că trebuie să mai aștept vreo 15-20 de ani.

Cu toții știm că sunteți pasionat de fotbal. Mai aveți și alte pasiuni?
Câinii, dar nu ăia roșii. Fotbalul este mai mult decât o pasiune, dar adevărata pasiune o reprezintă câinii.

Ce face mai exact un manager general al unei echipe de fotbal?
Trebuie să îți dedici viața meseriei tale dacă vrei să ai succes. Și asta am făcut-o eu. 

Știu că ați jucat și fotbal. Cum era atunci?
Cea mai frumoasă viață e viața de fotbalist, zic toți fotbaliștii. Dar nu e chiar așa. Cea mai frumoasă viață este viața de fotbalist bun. Și eu am fost fotbalist slab.

Ați fost desemnat „Conducătorul anului” în 2007 si 2008 de către Asociația Fotbaliștilor Români și Clubul Sportiv al Jurnaliștilor. Vă bucură acest titlu?
Mă bucură doar titlul de campion al României, pe care, bineînțeles, îl obțin jucătorii, iar cei care contează cel mai mult după ei sunt antrenorii. Însă, și noi cei care activăm în cadrul unui club avem meritul nostru.

Acum să trecem de la fotbal la fete. Sunteți tătic de fată. Ce o învățați?
E puțin cam complicat, m-ai prins. Să nu se țină de mână de la prima întâlnire a fost unul dintre sfaturile pe care i le-am dat. Glumesc, nu mă implic deloc în problemele ei. Nu prea am fost acasă. Mulți spun că sunt tați de duminică. Eu nici măcar atât nu am fost, pentru că duminica echipa joacă.

Ce vă place să faceți împreună?
Să mergem la film, sunt cinefil.

Dacă aveați și un băiat îl făceați fotbalist?
Nu m-am gândit niciodată, și dacă aș mai fi avut un copil, mi-aș fi dorit să fie tot fată. Nu mă dau în vânt după băieți. Mi se par, când sunt mici cel puțin, mai caraghioși. Îmi plac băieții doar dacă văd că au aptitudini fotbalistice.

Tot suntem în perioada sărbătorilor, ce planuri aveți pentru seara dintre ani?
Cred că după foarte mulți ani, o să stau acasă. Nu prea-mi place să stau la restaurant și să aștept să se facă 12 noaptea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri